Sameday delivery

door On Board Couriers

Wanneer u graag een onderdeel of bepaald product snel op een internationale locatie wilt krijgen, dan staan wij van On Board Couriers voor u klaar! Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in sameday delivery diensten. Wanneer wij uw opdracht krijgen springt één van onze professionele koeriers nog dezelfde dag het vliegtuig in om het te vervoeren product waar ook ter wereld af te leveren. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij het in korte tijd voor u regelen. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Snelle sameday delivery

  Heeft u haast om een bepaald product of onderdeel van locatie A naar locatie Z te krijgen? Maakt u zich geen zorgen, want On Board Couriers helpt u snel uit de brand.

  Of het nu scheeps-, vliegtuig-, fabrieksonderdelen, producten voor in een laboratoria, documenten van overlijden of andere dingen zijn: wij zorgen ervoor dat het snel op een internationale plek naar keuze wordt gebracht. Wanneer wij de opdracht binnenkrijgen beginnen wij gelijk met regelen.

  Dankzij ons grote team van professionele koeriers zijn wij flexibel en kunnen wij direct de eerstvolgende vlucht pakken. Hierdoor zijn we vaak al binnen een paar uur onderweg én kunnen we (vaak) op dezelfde dag al op uw gewenste locatie zijn om het te vervoeren product of onderdeel af te leveren.

  On Board Couriers heeft veel ervaring en kennis en daardoor kunnen wij ook razendsnel iedere douaneafhandeling op de plek van bestemming regelen.

  Zekerheid met onze sameday delivery

  On Board Couriers vindt naast snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid ook belangrijk. Natuurlijk kunt u een bepaald document, product of onderdeel via de post versturen. Maar is dit snel en weet u zeker dat het op de eindbestemming aankomt? Nee! Bij On Board Couriers weten wij alles van sameday delivery.

  Het te vervoeren product gaat persoonlijk en per handbagage mee met onze professionele koerier. Hierdoor zal het product snel, veilig en zonder beschadigingen aankomen op de eindbestemming naar keuze. Dit kan een schip, een luchthaven, een bedrijf of bij een woning zijn.

  Alles is mogelijk!

  Vanaf iedere plek in Europa mogelijk

  Sameday delivery is bij On Board Couriers vanaf iedere plek in Europa mogelijk. Na de opdrachtbevestiging gaan we direct op pad en halen we het product binnen Europa bij u op. Vervolgens reizen wij direct door om het product of onderdeel naar de eindbestemming te krijgen.

  Met onze sameday delivery zijn wij in no time aangekomen op de locatie naar wens, waar ook ter wereld. Wij nemen het te vervoeren product per handbagage (maximaal 23 kilo mogelijk) mee het vliegtuig in en leveren het vervolgens snel en secuur af bij uw contactpersoon.

  Contact On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van onze sameday delivery dienst? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!