Sameday air diensten

door On Board Couriers

Wilt u producten, onderdelen of belangrijke documenten zo snel mogelijk op een andere locatie waar ook ter wereld krijgen? U bent dan aan het goede adres bij On Board Couriers. Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in sameday air diensten. In al deze jaren hebben wij veel ervaring en de juiste kennis opgedaan om ieder product in zeer korte tijd op de bestemming naar wens af te leveren. Dit allemaal voert één van onze professionele koeriers uit. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Razendsnel met sameday air diensten

  Heeft u haast met het vervoeren van een bepaald scheeps-, vliegtuig-, of fabrieksonderdeel, of heeft u medische documenten in verband met een overlijden snel nodig op een andere locatie wereldwijd?

  On Board Couriers werkt razendsnel dankzij de sameday air diensten. Wanneer wij een opdracht binnen krijgen zorgen we ervoor dat één van onze professionele koeriers op de eerst mogelijke vlucht stappen. Op deze manier is hij vaak al binnen een paar uur onderweg en daarna snel op de locatie naar wens om het product, onderdeel of document af te leveren.

  Dankzij onze ervaring en kennis van de douaneafhandeling kunnen wij direct doorlopen met het te vervoeren product. Vervolgens levert de koerier het af op de afgesproken locatie, waar ook ter wereld.

  Betrouwbare sameday air diensten

  Naast snelheid staat On Board Couriers bekend om betrouwbaarheid en zekerheid. Doordat het te vervoeren onderdeel of product persoonlijk als handbagage met de koerier meereist, zal ieder product niet alleen snel, maar ook zonder beschadigingen aankomen.

  Alles wordt afgeleverd op de luchthaven, het schip, bij het bedrijf of thuis op de afgesproken locatie en bij het contactpersoon naar keuze. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van onze sameday air diensten dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

  Vanaf iedere plek in Europa mogelijk!

  De sameday air diensten die wij bij On Board Couriers aanbieden zijn mogelijk vanaf iedere plek in Europa. Wij halen het op en zorgen dat we razendsnel een vlucht pakken om het product of onderdeel naar de locatie naar wens te krijgen.

  Dit kan overal, op elke plek wereldwijd naar wens zijn. Wij nemen het te vervoeren product per handbagage mee het vliegtuig in en leveren het vervolgens snel en secuur af bij uw contactpersoon.

  Contact On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van onze sameday air diensten? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!