Persoonlijke levering

door On Board Couriers

Wanneer u producten, onderdelen of belangrijke documenten via een persoonlijke levering op een andere locatie waar ook ter wereld wilt krijgen, dan staan wij van On Board Couriers altijd voor u klaar! Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in een persoonlijke levering van allerlei goederen. Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan om ieder product via een persoonlijke levering snel op de gekozen eindbestemming te krijgen. Wij staan voor u klaar bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Snelle persoonlijke levering wereldwijd

  Heeft u medische documenten, producten om te gebruiken in een laboratorium of onderdelen voor schepen, vliegtuigen of fabrieken snel nodig op een andere locatie wereldwijd? De persoonlijke levering van On Board Couriers is razendsnel.

  Wanneer wij een opdrachtbevestiging krijgen dan zorgen we ervoor dat een professionele koerier uit ons grote team op de eerst mogelijk vlucht stapt. Vervolgens is de koerier snel op de gewenste locatie om het product af te leveren.

  Doordat wij ruime ervaring hebben met alles rondom een persoonlijke levering, weten wij alles van douaneafhandeling wereldwijd. Op deze manier kunnen we direct doorlopen waarna de koerier naar de afgesproken locatie zal gaan.

  Zekerheid en betrouwbaarheid bij een persoonlijke levering

  Naast een snelle service staan wij ook bekend om zekerheid en betrouwbaarheid. Onze persoonlijke levering werkt als volgende: ieder te vervoeren product of onderdeel gaat persoonlijk in de handbagage (tot 23 kilo mogelijk) van onze koerier mee. Hierdoor zullen wij de zending nooit uit het oog verliezen en zal het naast snel, ook compleet en zonder defecten aankomen.

  Of u het product of onderdeel nu op een luchthaven, op een schip, in een bedrijf of bij een woning nodig heeft: wij regelen het voor u met onze persoonlijke levering.

  Persoonlijke levering mogelijk vanaf iedere Europese plek

  Met de persoonlijke levering van On Board Couriers staan wij voor u klaar vanaf iedere plek in Europa. Wij halen het product, onderdeel of document vanaf iedere Europese plek op, waarna we snel een vlucht nemen om het product op de eindbestemming te krijgen.

  Iedere internationale plek is voor ons mogelijk. Wij nemen het te vervoeren product per handbagage mee het vliegtuig in en leveren het vervolgens snel en secuur af bij uw contactpersoon. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van onze persoonlijke levering dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

  Contact On Board Couriers

  Wilt u graag gebruik maken van een persoonlijke levering? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!