No risk delivery

door On Board Couriers

On Board Couriers biedt no risk delivery aan wanneer u snel een bepaald onderdeel, product of document op een internationale locatie wilt krijgen. Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in internationaal transport met no risk delivery diensten. Onze professionele koerier zal uw te verzenden product of onderdeel persoonlijk meenemen als handbagage op weg naar de eindbestemming naar keuze. Met onze aanpak kunnen we niet alleen snelheid garanderen, maar ook zekerheid. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij bij iedere opdracht snel schakelen. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Zekerheid met onze no risk delivery

  Bij On Board Couriers is zekerheid erg belangrijk. Met onze betrouwbare no risk delivery zorgen wij dat ieder product of onderdeel snel en veilig op een internationale locatie naar keuze wordt gebracht.

  Mocht u medische documenten, producten om te gebruiken in een laboratorium of onderdelen voor schepen, vliegtuigen of fabrieken op een andere locatie wereldwijd nodig hebben, dan is deze no risk delivery zeker een goede optie.

  Ieder product of onderdeel gaat persoonlijk in de handbagage van onze koerier mee. Hierdoor zullen wij de zending nooit uit het oog verliezen en zal het naast snel, ook compleet en zonder defecten aankomen.

  Niet alleen wordt de zending naar een door u gekozen eindbestemming gebracht, ook wordt dit gedaan bij het contactpersoon naar keuze.

  No risk delivery wereldwijd

  Onze no risk delivery is mogelijk naar iedere locatie wereldwijd. Wanneer wij de opdracht krijgen zal onze koerier waar dan ook in Europa het onderdeel of product ophalen.

  Vervolgens wordt de eerst mogelijke vlucht gepakt op weg naar de eindbestemming. Of dit nu Zuid-Amerika, Azië of Afrika is: alles is mogelijk met de no risk delivery van On Board Couriers.

  Doordat wij ruime ervaring en kennis hebben met alles rondom no risk delivery, weten wij ook alles van douaneafhandeling op iedere plek ter wereld. Op deze manier regelen we alles van te voren en kunnen we direct doorlopen met het te vervoeren product.

  Een snellere no risk delivery kan bijna niet!

  Vrijblijvende offerte no risk delivery

  Wilt u graag gebruik maken van onze no risk delivery dienst? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!