Nextday air

door On Board Couriers

On Board Couriers biedt nextday air diensten aan, wanneer u snel een bepaald onderdeel, product of document op een andere locatie wereldwijd wilt krijgen. Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in internationaal transport met nextday air diensten. Een professionele koerier zal hierbij uw zending persoonlijk meenemen als handbagage waarna het zo snel mogelijk op een eindbestemming waar ook ter wereld wordt gebracht. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij snel schakelen. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Waarom kiezen voor onze nextday air dienst?

  Bij On Board Couriers kunnen we met onze nextday air zending elk ieder vliegtuig-, scheeps-, en fabrieksonderdeel naar iedere locatie wereldwijd brengen.

  Naast onderdelen staan we ook voor u klaar wanneer u documenten in verband met een overlijden, producten voor in een laboratoria of andere dingen snel wilt vervoeren via onze nextday air service.

  Wanneer wij de opdrachtbevestiging binnenkrijgen halen wij het te vervoeren product op en springen we direct het vliegtuig in. Doordat we snel schakelen kan het product of onderdeel dezelfde of de volgende dag al op de eindbestemming zijn.

  Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis weten wij ook alles van douaneafhandeling wereldwijd, waardoor het nog sneller zal gaan dan anders. Op de eindbestemming leveren wij het onderdeel of product vervolgens af bij de door u uitgekozen contactpersoon.

  Zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid

  Gaat u voor de nextday air dienst van On Board Couriers? Dan zorgen wij voor de beste service. Binnen ons bedrijf staan de drie speerpunten zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid centraal.

  Ieder te vervoeren onderdeel of product gaat mee met een professionele koerier. Dit gaat per handbagage het vliegtuig in. Op deze manier houden we alles goed in de gaten en komt het product zeker op tijd, compleet en zonder beschadigingen aan.

  Naast deze zekerheid en betrouwbaarheid staan wij ook bekend om onze snelheid. Met de nextday air service zijn wij de volgende dag al op de eindbestemming. Sneller uw product nodig? Ook dat kan! Wij bieden ook een sameday delivery aan.

  Voor ieder product kunnen wij al binnen een paar uur op de vlucht zitten. Doordat wij alles van douaneafhandelingen weten op iedere plek wereldwijd, kunnen wij snel en zonder problemen op de luchthaven naar wens komen.

  Vrijblijvende offerte aanvragen On Board Couriers

  Wilt u graag gebruik maken van onze nextday air dienst? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!