Next day delivery

door On Board Couriers

Op zoek naar een snelle en betrouwbare next day delivery? U bent aan het juiste adres bij On Board Couriers. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in next day delivery. Hierbij zal onze professionele koerier een product of onderdeel razendsnel en persoonlijk als handbagage naar een door u uitgekozen eindbestemming brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij bij iedere next day delivery opdracht snel schakelen. Wij staan voor u klaar bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Beste service bij next day delivery van On Board Couriers

  Al sinds 1987 staan wij voor onze klanten klaar met onze next day delivery. Voor ons is geen enkele bestemming te ver. Wanneer u voor de next day delivery van On Board Couriers gaat dan bent u verzekerd van de beste service.

  Niet alleen zorgen wij voor een snelle en persoonlijke levering wereldwijd, daarnaast zorgen wij ook voor een goede communicatie tussen onze professionele koerier en u. Door deze communicatie weet u ten alle tijden precies waar onze koerier met uw product of onderdeel is.

  Wanneer de koerier op de eindbestemming is aangekomen dan levert hij het op de door u gekozen locatie en contactpersoon af.

  Snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid

  Kiest u voor de next day delivery dienst van On Board Couriers? Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan voor snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid. Of het nu scheeps-, vliegtuig-, fabrieksonderdelen, producten voor in een laboratoria, documenten van overlijden of andere dingen zijn: wij zorgen ervoor dat het snel op een internationale plek naar keuze wordt gebracht.

  Wanneer wij van u de opdracht krijgen om een onderdeel, product of document te vervoeren dan schakelen wij direct. Met onze next day delivery service kunnen wij al binnen een paar uur onderweg zijn. Doordat wij alles van douaneafhandelingen weten op iedere plek wereldwijd, kunnen wij snel en zonder problemen bij de luchthaven, het schip, het bedrijf of woning naar wens komen.

  Onze professionele koerier neemt uw zending per handbagage het vliegtuig in. Op deze manier houden we alles goed in de gaten en komt het product zeker op tijd, compleet en zonder beschadigingen aan.

  Vrijblijvende offerte aanvragen On Board Couriers

  Wilt u graag gebruik maken van onze next day delivery? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!