Guided delivery

door On Board Couriers

Bij On Board Couriers bieden wij een guided delivery wereldwijd aan. Op deze manier kunnen wij via een persoonlijke guided delivery ieder onderdeel, product of document op een snelle en betrouwbare manier op iedere plek ter wereld krijgen. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in guided delivery van allerlei goederen. Dankzij onze kennis en ervaring is het mogelijk om alles snel op de door u gekozen eindbestemming te krijgen. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Snelle guided delivery

  Heeft u bepaalde medische documenten, producten om te gebruiken in een laboratorium of onderdelen voor schepen, vliegtuigen of fabrieken liever vandaag dan morgen nodig op een andere locatie wereldwijd? Met onze guided delivery kunnen we snel op iedere locatie wereldwijd zijn.

  Zodra we de opdracht binnenkrijgen schakelen we één van onze professionele koeriers in die vervolgens op de eerstvolgende vlucht stapt op weg naar de eindbestemming. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van alles omtrent douaneafhandeling op iedere internationale plek, kunnen wij alles snel regelen in plaats van dat het uren kost.

  Na de snelle afhandeling zal de koerier direct naar de gekozen locatie gaan om het document, product of onderdeel af te leveren. Dit kan op de luchthaven zijn, op een schip, bij een bedrijf of gewoon bij uw contactpersoon thuis.

  Betrouwbare guided delivery

  Naast dat wij razendsnel naar iedere internationale locatie kunnen vliegen bieden we ook een betrouwbare guided delivery dienst.

  Onze guided delivery werkt als volgende: ieder te vervoeren product of onderdeel gaat persoonlijk in de handbagage (tot 23 kilo mogelijk) van onze professionele koerier mee. Wij zorgen met deze service dat het naar snel ook compleet en zonder beschadigingen aan zal komen. Iets wat met bijvoorbeeld een postlevering nog wel eens anders is.

  Na aankomst zal het te vervoeren product naar een door u gekozen bestemming worden gebracht en afgeleverd worden bij uw contactpersoon.

  Guided delivery vanuit heel Europa

  On Board Couriers staat voor u klaar om producten en onderdelen op te halen vanaf iedere Europese plek. Wanneer wij het te vervoeren product bij u thuis, het bedrijf of op de luchthaven hebben opgehaald zullen wij direct onderweg gaan naar de eindbestemming.

  Of u nu een vliegtuigonderdeel in Zuid-Afrika, een medisch product nodig heeft in Canada of een belangrijk document in China. Het is met onze guided delivery allemaal mogelijk! Alles gaat per handbagage mee het vliegtuig in en zal op een snelle en secure wijze afgeleverd worden bij uw contactpersoon.

  Contact On Board Couriers

  Wilt u graag gebruik maken van onze guided delivery service? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!