Global personal delivery

door On Board Couriers

Op zoek naar global personal delivery voor producten of onderdelen? On Board Couriers staat altijd voor u klaar! Wij zijn sinds 1987 gespecialiseerd in global personal delivery en brengen dan ook allerlei leveringen persoonlijk op elke plek wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij snel op de door u gewenste eindbestemming komen. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Vanaf iedere plek in Europa naar internationale plek mogelijk

  Wanneer u op zoek bent naar global personal delivery dan kan de professionele koerier van On Board Couriers uw te vervoeren product of onderdeel overal in Europa ophalen.

  Vervolgens springen we het vliegtuig in om het product snel naar de eindbestemming te krijgen. Met onze global personal delivery brengen wij de zending overal wereldwijd. Of wij nu naar Zuid-Amerika, Australië of Azië moeten, wij staan voor u klaar!

  We vervoeren het product of onderdeel persoonlijk per handbagage (maximaal 23 kilo mogelijk) en nemen het mee het vliegtuig in. Op de eindbestemming leveren we het secuur af op de gewenste locatie bij uw contactpersoon.

  Snelle global personal delivery

  Heeft u een product of onderdeel snel nodig op een internationale locatie? Maakt u dan gebruik van de snelle global personal delivery van On Board Couriers. Wij kunnen ieder onderdeel, voor bijvoorbeeld schepen, vliegtuigen of fabrieken, producten voor laboratoria of andere medische dingen in een korte tijd op een internationale locatie naar keuze krijgen.

  Wij helpen u graag uit de brand! Wanneer u de opdracht aan ons heeft, dan halen we de zending bij u op en pakken we de eerstvolgende vlucht. Met deze global personal delivery zijn we vaak al dezelfde dag op de gewenste locatie.

  Dankzij onze kennis en ervaring weten wij alles van de douaneafhandeling wereldwijd, waardoor we zo door kunnen lopen op weg naar de eindbestemming.

  Betrouwbaarheid met onze global personal delivery

  Onze professionele koerier neemt per handbagage het product of onderdeel mee het vliegtuig in. Dit is een zekere en betrouwbare manier van vervoeren. Het te vervoeren product verliezen we geen seconde uit het oog.

  Met deze global personal delivery zorgen we er vervolgens voor dat het product snel, veilig en zonder defecten aankomt op de eindbestemming. Dit kan een schip, een luchthaven, een bedrijf of bij een woning zijn. Alles is mogelijk bij On Board Couriers.

  Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van onze global personal delivery dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

  Vrijblijvende offerte aanvragen On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van onze global personal delivery? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!