Door to door worldwide

door On Board Couriers

Wilt u snel een zending op een internationale locatie naar keuze krijgen? Kies dan voor onze door to door worldwide dienst van On Board Couriers. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in door to door worldwide services. Hierbij zorgen we dat ieder gewenst product of onderdeel op locatie opgehaald wordt waarna we het in een kort tijdsbestek persoonlijk naar een andere locatie waar ook ter wereld brengen. Wij staan voor u klaar bij On Board Couriers.

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Door to door worldwide service

  Wanneer u een onderdeel voor schepen, vliegtuigen, fabrieken of producten om te gebruiken in de medische wereld of laboratoria snel naar een andere internationale locatie wilt vervoeren, dan staan wij voor u klaar.

  Wij kunnen uw onderdeel, product of document overal in Europa ophalen. Nadat wij het te vervoeren product hebben opgehaald vliegen wij direct naar de door u opgegeven eindbestemming. Hier leveren we het vervolgens af bij uw contactpersoon.

  Naar welk land en welke stad we ook moeten, On Board Couriers voert het voor u uit!

  Snelle door to door worldwide delivery

  Bij On Board Couriers is snelheid erg belangrijk. Wanneer u snel een bepaald product op een andere locatie nodig heeft dan springen wij direct op de eerst mogelijke vlucht.

  Dit is mede mogelijk door ons grote team van professionele en flexibele koeriers. Op deze manier kunnen we vaak al binnen een dag op de gewenste locatie zijn.

  Dankzij onze ruime ervaring en kennis van de douaneafhandeling in het buitenland zorgen we dat alles van te voren is geregeld, zodat onze koeriers direct kunnen doorlopen met het onderdeel of product. Dit scheelt vaak heel wat tijd, waardoor we de snelheid kunnen garanderen.

  Zekerheid met door to door worldwide

  Met onze door to door worldwide service bieden wij onze klanten zekerheid. Ieder product, document of onderdeel gaat namelijk per handbagage (tot 23 kilo mogelijk) mee het vliegtuig in.

  Op deze manier houden wij het constant in de gaten en zal het altijd snel, compleet en zonder beschadigingen aankomen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat alles op de gewenste locatie wordt afgeleverd bij de door u opgegeven contactpersoon.

  Bent u benieuwd geworden naar onze door to door worldwide service? Neemt u dan direct contact met ons op!

  Contact On Board Couriers

  Wilt u gebruik maken van onze door to door worldwide dienst? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!