Door to door transport

door On Board Couriers

Wanneer u bepaalde onderdelen, producten of documenten zo snel mogelijk op een andere locatie wilt krijgen, dan bent u aan het juiste adres bij On Board Couriers. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in internationaal transport van deur tot deur. In deze jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Wij zorgen er dan ook voor dat ieder product in een zeer korte tijd door ons persoonlijk op een bestemming naar wens wordt afgeleverd. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Door to door delivery met snelheid

  Bij de deur tot deur transport van On Board Couriers is snelheid erg belangrijk. Wanneer u ons de opdracht geeft om producten zoals bijvoorbeeld scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen, fabrieksonderdelen, medische producten, producten voor in laboratoria, documenten of andere belangrijke producten internationaal wilt afleveren, dan kunnen wij dankzij ons grote team snel schakelen.

  Al binnen een paar uur kunnen wij onderweg zijn. Dankzij onze ervaring en kennis van de douaneafhandeling op iedere locatie wereldwijd kunnen onze professionele koeriers direct doorlopen met het te vervoeren product.

  Zekerheid en betrouwbaarheid van deur tot deur

  Naast snelheid zijn de onderdelen zekerheid en betrouwbaarheid ook belangrijk bij On Board Couriers. Ieder door ons te vervoeren product (mogelijk tot 23 kilo) wordt als handbagage per vliegtuig vervoerd en verliezen wij dus geen seconde uit het oog.

  U heeft dus niet te maken met post die vertraging heeft of niet aankomt. Dankzij onze door to door service bent u ervan verzekerd dat alles goed gaat en ieder product zonder beschadiging op locatie naar wens wordt afgeleverd.

  Internationaal van door to door

  Wanneer u gebruik wil maken van de door to door delivery van On Board Couriers, dan kunnen wij het product, onderdeel of document overal in Europa ophalen. Vervolgens springt één van onze professionele koeriers in het vliegtuig op weg naar de eindlocatie.

  Dit kan o.a. een vliegveld, een schip, een bedrijf of bij iemand thuis zijn. Welke plek het ter wereld ook is, wij staan voor u klaar!

  Contact On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van door to door transport? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!