Door to Airport Delivery

door On Board Couriers

Wilt u door onze door to airport delivery bepaalde onderdelen of producten snel op een andere locatie krijgen? U bent hiervoor aan het goede adres bij On Board Couriers. Al sinds 1987 zijn we gespecialiseerd in internationaal transport in de vorm van door to airport delivery. Wij zorgen dat ieder product of onderdeel naar wens in een kort tijdsbestek persoonlijk door één van onze professionele koeriers van deur naar luchthaven wordt gebracht.

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Door to airport delivery: ophalen in heel Europa

  Wilt u een bepaald onderdeel via On Board Couriers snel op een locatie naar wens vervoeren? Met onze deur tot luchthaven service kunnen wij bepaalde vliegtuig-, scheeps-, of fabrieksonderdelen of andere producten naar wens overal in Europa ophalen.

  Nadat wij uw zending hebben opgehaald vliegen wij direct naar de volgende internationale locatie om het op de luchthaven naar keuze af te leveren. Welke plek het wereldwijd ook is, wij staan voor u klaar!

  Snelle door to airport delivery

  Heeft u haast met het vervoeren van bijvoorbeeld een bepaald vliegtuig onderdeel, doordat er op een locatie in het buitenland een defect vliegtuig staat? On Board Couriers brengt het onderdeel snel van deur tot luchthaven.

  Dankzij ons grote team van professionele koeriers kunnen wij de eerst mogelijke vlucht nemen, om zo in korte tijd op de locatie naar wens aan te komen.

  Lang wachten bij de douane hoeft niet, want dankzij onze ervaring en kennis van douaneafhandeling wereldwijd kunnen onze koeriers direct doorlopen met het te vervoeren product.

  Betrouwbaarheid van deur tot luchthaven

  Naast onze snelle levering is ook betrouwbaarheid en zekerheid erg belangrijk bij On Board Couriers. Deze twee punten kunnen wij u bieden, doordat ieder te vervoeren onderdeel of product als handbagage (maximaal 23 kilo mogelijk) in het vliegtuig wordt vervoerd. Op deze manier zal het altijd snel en zonder beschadigingen aankomen.

  U bent ervan verzekerd dat alles wordt afgeleverd op de luchthaven bij uw contactpersoon. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van onze door to airport delivery dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

  Contact On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van onze deur tot luchthaven diensten? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!