Delivery on demand

door On Board Couriers

Wilt u graag een product, bepaald onderdeel of document op een andere internationale bestemming krijgen? Maak dan gebruik van de delivery on demand service van On Board Couriers. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in onze delivery on demand diensten. Hierbij kunt u zelf kiezen waar en wanneer wij het te vervoeren product afleveren. Onze professionele koeriers nemen de zending persoonlijk mee om het waar ook ter wereld af te leveren. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat we razendsnel op locatie kunnen zijn. We staan voor u klaar bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Delivery on demand service

  On Board Couriers biedt klanten een handige delivery on demand aan. Met een delivery on demand leveren kunnen onze klanten kiezen uit verschillende handige en flexibele afleveringsmogelijkheden.

  U kunt hierbij zelf kiezen waar ter wereld, wanneer en bij wie wij het product, onderdeel of document afleveren. Hierdoor geven wij onze klanten extra veel flexibiliteit en zijn wij op de locatie naar wens wanneer het u het beste uitkomt.

  Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van onze delivery on demand dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

  Zeker en betrouwbaar vervoer wereldwijd

  Wanneer u kiest voor delivery on demand van On Board Couriers dan zal het u aan niets ontbreken. Bij ons zijn de speerpunten snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid dan ook erg belangrijk.

  Wij kunnen voor u ieder scheeps-, vliegtuig-, fabrieksonderdeel, medische producten en belangrijke documenten op ieder tijdstip en op iedere locatie wereldwijd afleveren. Heeft u een bepaald product morgen al nodig? Dan schakelen wij direct en nemen we de eerstvolgende vlucht om het onderdeel of product op tijd op locatie te krijgen.

  Dankzij onze kennis en ervaring weten wij alles over douaneafhandeling en daardoor kunnen we zonder problemen bij de luchthaven, het schip, het bedrijf of woning naar wens komen. Wanneer u kiest voor de delivery on demand service van ons, dan kiest u ook voor zekerheid en betrouwbaarheid.

  Een professionele koerier uit ons team neemt het te vervoeren product persoonlijk per handbagage mee het vliegtuig in. Zo weet u zeker dat het op tijd, compleet en zonder defecten aankomt.

  Contact On Board Couriers

  Wilt u graag gebruik maken van onze delivery on demand? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!