ASAP delivery worldwide

door On Board Couriers

Wilt u graag een product, bepaald onderdeel of document op met een ASAP delivery worldwide een andere internationale bestemming krijgen? On Board Couriers regelt het voor u! Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in ASAP delivery worldwide diensten. Hierbij zal onze professionele koerier uw product of onderdeel persoonlijk en snel naar een bestemming naar keuze vervoeren, waar ook ter wereld. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat we razendsnel op locatie kunnen zijn. We staan voor u klaar bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Wanneer ASAP delivery worldwide?

  Heeft u een bepaald onderdeel voor een schip, vliegtuig, fabriek of een medisch product snel nodig op een andere locatie in het buitenland? Schakel direct On Board Couriers in!

  Wij bieden een ASAP delivery worldwide aan waarmee wij in no time op iedere plek wereldwijd kunnen zijn. Wanneer wij de opdracht krijgen zal onze koerier waar dan ook in Europa het onderdeel of product ophalen. Daarna zal direct een vlucht worden gepakt naar de afgesproken locatie.

  Van Amerika tot China en van Australië tot Zuid-Afrika: alles is mogelijk met onze ASAP delivery worldwide dienst. Door onze ruime kennis en ervaring weten we alles van douaneafhandeling. Hierdoor regelen we alles van te voren en kunnen we direct doorlopen met uw product. Sneller kan niet!

  Snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid

  Wanneer u kiest voor onze ASAP delivery worldwide, dan zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Onze belangrijkste speerpunten zijn dan ook: snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid.

  Ieder product, onderdeel of document zal razendsnel op een internationale plek naar wens worden gebracht. Wanneer we de opdrachtbevestiging van u binnen hebben schakelen wij direct. Door ons grote team van professionele koeriers kunnen we direct op de eerste vlucht springen, waardoor we snel op de eindbestemming zijn.

  Dit allemaal gaat op een betrouwbare manier. Onze professionele koerier neemt uw zending per handbagage (tot 23 kilo mogelijk) het vliegtuig in. Op deze manier houden we alles goed in de gaten en komt het product zeker op tijd, compleet en zonder beschadigingen aan.

  Eenmaal op locatie kan de zending op een luchthaven, een schip, bij een bedrijf of bij een woning worden gebracht bij een contactpersoon naar keuze.

  ASAP delivery worldwide offerte aanvragen

  Wilt u graag gebruik maken van onze ASAP delivery worldwide dienst? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!