Airport to Airport Delivery

door On Board Couriers

Wanneer u gebruik wilt maken van airport to airport delivery, dan kunnen wij van On Board Couriers u zeker helpen. Wij zijn namelijk al sinds 1987 gespecialiseerd in internationaal transport op een persoonlijke manier via de lucht. In deze airport to airport delivery zorgt een professionele koerier uit ons team er persoonlijk voor dat ieder gewenst product of onderdeel zo snel mogelijk van een luchthaven binnen Europa naar een andere internationale luchthaven waar ook ter wereld wordt gebracht. Wij helpen u graag bij On Board Couriers!

  Rijnlanderweg 774
  2132 NM Hoofddorp
  Nederland

  onboard courier

  Waarom zijn onze airport to airport delivery diensten interessant?

  On Board Courier kunnen we met onze airport to airport delivery ieder vliegtuig-, scheeps-, en fabrieksonderdeel naar iedere locatie wereldwijd brengen. Ook wanneer u medische documenten in verband met een overlijden of laboratoria onderdelen wilt laten vervoeren staan wij voor u klaar. Dit doen wij allemaal op een razendsnelle manier.

  Dankzij ons grote team aan professionele koeriers kunnen wij met uw onderdeel of product de eerste vlucht die mogelijk is pakken. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis weten wij ook alles van douaneafhandeling wereldwijd. Doordat wij zo door kunnen lopen zal de reis hierdoor nog sneller gaan dan anders.

  Op de luchthaven van bestemming zorgen wij dat het belangrijkste onderdeel of ander product persoonlijk wordt afgeleverd bij uw contactpersoon.

  Airport to airport delivery: op iedere luchthaven in Europa ophalen

  Heeft u bijvoorbeeld een vliegtuigonderdeel snel te vervoeren, omdat een toestel kapot aan de vloer staat? Maak dan direct gebruik van onze airport to airport delivery diensten. Bij On Board Couriers kunnen wij op iedere luchthaven in Europa het gewenste onderdeel ophalen.

  Nadat we het onderdeel in ontvangst hebben genomen nemen wij het persoonlijk en per handbagage mee het vliegtuig in, naar een luchthaven naar wens. Hier leveren wij het snel en secuur af bij uw contactpersoon.

  Snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid

  Kiest u voor de airport to airport delivery diensten van ons? Dan krijgt u de beste service. Voor ons zijn de drie punten snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid erg belangrijk.

  Wanneer u ons een product zoals een vliegtuigonderdeel laat vervoeren van de ene luchthaven naar de andere luchthaven, dan pakken wij de eerst mogelijke vlucht. Al binnen een paar uur kunnen wij onderweg zijn met het door u belangrijke onderdeel of andere product.

  Doordat wij alles van douaneafhandelingen weten op iedere plek wereldwijd, kunnen wij snel en zonder problemen op de luchthaven naar wens komen. Het product of onderdeel (mogelijk tot 23 kilo) wordt door één van onze professionele koeriers persoonlijk en per handbagage meegenomen op de vlucht.

  Op deze manier houden we alles goed in de gaten en komt het product zeker op tijd en zonder beschadigingen aan.

  Vrijblijvende offerte aanvragen On Board Couriers

  Heeft u wat met haast te verzenden en wilt u gebruik maken van airport to airport delivery? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers.

  Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!